I DAG:
SCENE

JEG ER VINDEN

11. november 2021
KAN OPLEVES I AALBORG

“KAN MAN VÆRE LYKKELIG, NÅR MAN ER ULYKKELIG?”

Vi bilder os ind, at vi kan udtrykke alting gennem det talte sprog. Men vi kommer ofte til kort, når vi forsøger at sætte ord på det, vi ikke forstår – og på det, der gør allermest ondt. Hvad skal man gøre, når sproget pludselig føles utilstrækkeligt?

Den Ene og Den Anden er to venner, som rejser afsted i en lille båd på et stort ocean. I fællesskab bevæger de sig ind i et minde om noget, der var engang. De er på udkig efter, hvad livet egentlig er, og hvordan det kan leves.

I dette flydende univers, hvor Den Ene stadig er i live, men længes efter døden, udfordres grænserne mellem fantasi og virkelighed. Undervejs på deres færd gør Den Anden alt, hvad hun kan for at hjælpe Den Ene i sine forgæves forsøg på at få sagt det, der ikke lader sig sige.

Aalborg Teaters nye husinstruktør, Camilla Kold Andersen, debuterer med denne forestilling, som udforsker, hvad sproget kan – og hvad det ikke kan. Rollerne som Den Ene og Den Anden indtages af Karla Rosendahl og Marie Knudsen Fogh.

Jeg er vinden er skrevet af norske Jon Fosse, som er en af verdens mest oversatte og spillede dramatikere. Fosse er kendt for sin ordknappe og præcise stil såvel som sine mangefacetterede figurer, der altid rummer flere lag, end man først lige tror.


Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
18. nov 2021 - 18. dec 2021
Scene info
MEDVIRKENDE
Karla Rosendahl
Marie Knudsen Fogh
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
SUGAR
Spilleperiode 4. maj - 4. jun
DIVA
Spilleperiode 21. apr - 7. maj
OH HAPPY DAY
Spilleperiode 30. mar - 8. maj
HUDLØS
Spilleperiode 7. mar - 5. apr