I DAG:
Vis offentlig profil

Nikolaj Bomberg Simonsen

Alder: 29 år
Stilling: Teaterpilot - Det Kongelige Teater
Uddannelse: Morsø Gymnasie - Teater linje Teaterhøjskolen Rødkilde
Om mig selv: Jeg er 22 år. Jeg har fået et job i Nordeas telefonbank, som et studie job og i min fritid er jeg en del af Teaterpiloterne på Det Kongelige Teater som laver teater og events for unge, og er en slags iværksætter uddanelse. Jeg kan godt lide at være kreativ, og ser det for mig en vigtig del for at være menneske, at kunne udtrykke sig. Førhen har jeg været scenetekniker i lidt over 3 år, for to forskellige teater. Jeg for som regel set rigtigt meget teater og elsker det, fordi man oplever noget hele tiden. Derudover har jeg undervist på to foreskellige ungdomsskoler i drama, for unge i alderen 13-18 år.

Bedste/værste oplevelser
Kategori Bedste oplevelse Værste oplevelse
Scene Hamlet på Schaubühne i foråret 2014 selvom det var på tysk er dette stadig min bedste teateroplevelse for Hamlet var både moderne, forståligt og holdte Shakespeares lyriske sprog på en gang. Her var der plads til improvisation under stykket og de formåede at fange publikum lige fra start til slut. Helt og andledes en vidunderlig oplevelse. og Sonnetter i Det Røde Rum - Noget af det bedste jeg har set i Danmark, fordi det fangede mig som en ung mand at høre Shakespeares sonetter på grund af den lidenskablige og humoristiske samt respektfulde tilgang til forestillings udtryk. Fregatten Jylland - Folketeateret værste skuespil fra nogle af skuespillerne jeg har set, dårligt plot, sange som slet ikke fangede andre en Stig Rossen trofaste fans og en forestilling om krigen med tyskerne i 1864 hvor det slet ikke blev nævnt at det var tyskerne danskerne kæmpede imod og hvorfor de kæmpede. Og jeg har desværre set forestilling 2 gange, og anden gang var bestemt ikke bedre en første gang.
Bøger Ken Follet´s Verdens Vinter Flot persongalleri medrivende plot eftertænksom og en man ikke bare lige slipper. normalt læser jeg ikke dårlige bøger. Men tendenser fra nogle bøger, hvor det simplethen bliver forudsigeligt, hvor man har regnet hele plottet ud efter de 30 første sider. Et fladt person galleri er det værste ved nogle bøger.
Tidligere anbefalinger
03-09-2015
Anbefalet scene:
Rating:
Overskrift:
22-04-2015
Anbefalet scene:
Rating:
Overskrift:
15-04-2015
Anbefalet scene:
Rating:
Overskrift:
14-04-2015
Anbefalet scene:
Rating:
Overskrift:
22-02-2015
Anbefalet scene:
Rating:
Overskrift:
02-02-2015
Anbefalet scene:
Rating:
Overskrift:
31-01-2015
Anbefalet scene:
Rating:
Overskrift:
21-12-2014
Anbefalet scene:
Rating:
Overskrift:
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
DØDSDANSEN
Spilleperiode 26. nov - 22. dec
KONGERNES FALD
Spilleperiode 26. nov - 6. jan
SKYLD
Spilleperiode 23. nov - 22. dec
OLIVER TWIST
Spilleperiode 19. nov - 22. dec