I DAG:
Anbefaling - Film

50 Shades of Austria

I kælderen anbefalet af Hanne Løvendahl
15. april 2015
Vurdering:
Samlet vurdering:
Tirsdag aften sad jeg sammen med en lille flok andre forventningsfulde biografgængere i Valby Kino, og efter filmen hørte jeg nogle tale om, at det var jo ikke en rigtig film i den forstand, og slet ikke hvad de havde forventet.

Jeg havde jo læst lidt om filmen på forhånd, og ja - vi bliver som lovet præsenteret for et "repræsentativt" udsnit af den Østrigske befolkning, så vi får en fornemmelse af, hvad man kunne foretage sig i sin kælder.

De medvirkende indvier os i deres meget private og hemmelige besættelser, som er absurde, chokerende og grænseoverskridende. Bl.a. skydevåben, slanger, SM-ritualer og nazi-nostalgi.

Jeg er en person, der er i besiddelse af en stor portion humor, og ja - der var sjove indslag, men jeg grinede nu ikke særlig meget under filmen, og jeg synes indimellem, der var for mange gentagelser, så den kunne godt være kortet ned til ca. 1 times varighed.

Til gengæld var det en meget tankevækkende film, for jeg foretager mig udelukkende helt almindelige ting i min egen kælder, men hvad mon mine naboer laver i deres?????

Den bør helt klart opleves!


Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun