I DAG:
Anbefaling - Musik

Munk har das gewisse Etwas

Broken Beats anbefalet af Hans Christian Davidsen
6. september 2013
Vurdering:
Samlet vurdering:
Fem af de 11 numre på »All Those Beginnings« har man allerede kunnet høre på en EP, der udkom i foråret - med navn fra en af ørehængerne, »Only Love«.
Disse fem numre er også de bedste på »All Those Beginnings« - især »So Much Life«, hvor den symfoniske pop med strygere får lov til at blive trukket langt ud. Cd'en er (endnu) et iørefaldende udspil fra The Broken Beats. Her er stærke omkvæd og vokalharmonier, der sætter sig fast efter få gennemlytninger.

Generelt er der knap så meget tempo på, når man sammenligner med den tidligere diskografi, men aarhusianerne overbeviser atter om, at de er gennemmusikalske.

Det kan undre, at det aldrig rigtig lykkedes The Broken Beats at slå igennem i udlandet trods ihærdige forsøg i USA og Tyskland. Det var først, da bandet i 2006 røg på som Ugens Uundgåelige på P3, at der begyndte at komme skred i sagerne hjemme i Danmark.

Forsanger Kim Munk har das gewisse Etwas for at kunne bære et poprock-orkester. Han har tidligere måttet høre for en lidt for tydelig accent i sit engelske. Jeg skal ikke kunne udelukke, at det er mit engelsksprogede øre, det er galt med, men jeg kan altså vanskeligt høre det.

Når livet bliver lidt for megen leverpostej, så sæt »All Those Beginnings« på. Sangene handler ikke om ret meget andet end kærlighed - men gør det noget?

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun