I DAG:
MUSIK

Broken Beats

25. august 2013
KAN OPLEVES VED AT DOWNLOADE ELLER STREAME ALBUM

Den Aarhusianske Hvirvlpop gruppe The Broken Beats er klar med et helt nyt studie album der har fået titlen ”All Those Beginnings”. Det nye album er The Broken Beats up-to-date og handler om kærligheden, og især dens skyggesider. Det er 11 kraftanstrengelser og 11 numre der både præsenterer noget moderne og noget så gammelt som et gammelt antikvariat. ”All Those Beginnings” er kort og godt musik som det altid har taget sig ud når det kommer fra et knust hjerte og en brækket guitar. Til forskel for tidligere bliver tempoet på dette album skruet en smule ned dog uden at forstyrre den karakteristiske lyd som Kim Munk har været eksponent for i over et årti.
The Broken Beats blev dannet i 2001 af frontmand, sanger og sangskriver Kim Munk som et resultat af hans drøm om at skabe det uperfekte band – et band uden begrænsninger, med plads til musikalske og menneskelige fejl, og vigtigst af alt – et band hvor Kim Munk kunne være den, han er. Med en klar amition, om at sælge plader uden for landets grænser, og ikke for hvem som helst, blev The Broken Beats' første demo kun sendt til selskaberne Geffen og Hazelwood i henholdsvis USA og Tyskland. Med en kontrakt med sidstnævnte som resultat. Herefter fulgte nogle turbulente år for bandet med tours, indspilninger og en stor udskiftning af band besætningen.
Livet på vejen tog store veksler på Kim Munk og fik ham til at vende tilbage i Danmark hvor eventyret for The Broken Beats for alvor begyndte. Det første håndgribelige resultat blev titlen som Ugens Uundgåelige på P3 med den perlende singleforløber 'Essentials'. Et nummer der også siden hen, i efteråret fængede an hos seerne på DR's musikprogram Liga.dk. Studiealbummet ”Ruin For Perfect” der lød som en blanding af Morrisey, The Divine Comedy og Prefab Sprout, slog for alvor fast at The Broken Beats var kommet for at blive. Bandet blev nomineret til den prestigefyldte P3 prisen og kritikerprisen Steppeulven.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
20. august 2013
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
RÆDSEL
Spilleperiode 21. feb - 21. mar
FORBRYDELSE OG STRAF
Spilleperiode 12. feb - 29. feb
DIT LORTE MIT SHOW
Spilleperiode 15. feb - 7. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb