I DAG:
Anbefaling - Musik

I godt selskab

Sing, sing, sing anbefalet af Hans Christian Davidsen
9. oktober 2014
Vurdering:
Samlet vurdering:
Når jeg hører navnet »Sing Sing Sing«, kommer jeg uvilkårligt til at tænke på et klassisk nummer fra 1938 med Benny Goodmans orkester - en musikalsk perle, der især er kendt, fordi janitsharen Gene Krupa piskede det stærkt swingende nummer fremad med sin fænomenale indsats ved trommerne.

Det kan vel næppe have været det, der lå i tankerne, da Ivan Pedersen, Søren Jacobsen og Alex Nyborg Madsen grundlagde deres trio, som Sascha Dupont og Lonnie Kjer senere er stødt til. Der må ligge en hentydning til det faktum, at Sing Sing Sing (først tre - så fem) præsenterer hver deres sange samlet i ét band. Ikke som et kor, men som et forum, hvor der krydses med fortællinger fra musikernes egne og vidt forskellige liv og løbebaner.

Der er både coverversioner og egne numre på dette album, der virker bemærkelsesværdigt helstøbt, men også bredt og varieret. Skal der fremhæves numre, må det blive »Young At Heart«, der dog distraherer en del alene på grund af titlen. Både Bluebells og Frank Sinatra har begået kendte sange med samme titel.

Det veloplagte »Over Under Sidewards Down« har heller ikke noge a gøre med de kende Yardbirds-nummer. Men det er bestemt ikke ringere. Man er generelt i godt selskab med dette album.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun