I DAG:
Anbefaling - Musik

Solid poprock - småkedelige tekster

LUTH anbefalet af Hans Christian Davidsen
6. marts 2013
Vurdering:
Samlet vurdering:
Tre minutter og tredive sekunder. Meget længere skal et popnummer ikke være, hvis det skal klemmes ned i det klassiske radioformat. Det gælder om ikke at være for tyk til at kunne komme i bukserne.

Simon Luths pophymne »Defenders« er klassisk guitarpoprock og har allerede ligget i rotation på et par radiostationer siden efteråret. Det er et godt stykke pophåndværk, der åbner dette album, og det er så poppet, som det kan blive.

Det skal forstås som en kompliment. Dansk pop trives og har det godt her 13 år inde i årtusindet. Poppen er blevet stuerent - også fordi der er dygtige folk, der giver sig i kast med den og pudser og polerer den til perfektion.
Simon Luth er konservatorieuddannet og var i 2006 med til at udsende et mere poprock-orienteret album med Sparklin June. Han har været tour-musiker med Aura Dione, Mads Langer, Nik & Jay samt Carpark North. Med andre ord: Manden kan sit kram.

»Feverish« er en fornem debut: Her er akustiske guitarakkorder i up-tempo krydret med interessante næsten symfoniske arrangementer.

Albummet er gennemarbejdet. Der er lagt lyd på lag for lag. Sangene er både enkle og intime ballader og energiske, veldrejede popnumre, der lægger op til fest.
Nogle af teksterne er lidt småkedelige. Næste gang kan der godt arbejdes lidt mere med ordene.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
RONJA RØVERDATTER
Spilleperiode 17. aug - 19. okt
TROEN OG INGEN
Spilleperiode 17. aug - 21. sep
PRINSEN AF EGYPTEN
Spilleperiode 19. jun - 21. jul
INGEN TAGER SIG SAMMEN PÅ DISSE EGNE
Udgivelsesdato 1. jan