I DAG:
Anbefaling - Musik

Vi skal have det hyggeligt

HVEM DRØMMER HVEM anbefalet af Hans Christian Davidsen
28. februar 2019
Vurdering:
Samlet vurdering:
Det vil være synd at sige, at Mathilde er født med den store sangstemme. Alligevel har hun sammen med sin bedre halvdel, Lasse Helner, sat sit præg på dansk musikliv i flere årtier.

Udlændinge vil nok undre sig lidt over, at den ægteskabelige duo har haft og stadig har en sådan appel til danskerne - for det har de fortsat med albummet »Hvem drømmer Hvem«, som de har kunnet få habile musikere som trommeslageren Alex Riel, den gamle Gasolin-bassist Wili Jönsson og guitaristen Ole Fick med på.
Man har vel ikke anden forklaring på deres appeal end, at de to rammer noget pæredansk. Det er hyggeligt. Lysten driver værket. Og det går nok alt sammen.

I titelnummeret rimer »hjerte« sørenjenseme på »smerte« (!) og »lille fugl flyv fra min hånd« og i »Livets hamsterhjul« sker der lidt af hvert i livet - »sådan snurrer livet rundt«… OMG :-O

Men arrangementerne swinger. Visekulturen lever og har det godt, og de to er fint på omdrejningshøjde med hinanden. »Kom og dans« hedder et af albummets tretten numre. Jo, der er plads til os alle sammen her.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun