I DAG:
Anbefaling - Scene

Stærkt hold og stærk historie

Indenfor murene anbefalet af Christine Sonnich Møller
12. februar 2015
Vurdering:
Samlet vurdering:
Stærkt ledt an af Ghita Nørby og Waage Sandø fortæller hele castet en stadig vedkommende historie om fremmedhad og frygten for 'de andre'. I mine øjne er Ghita en stjerne, der som ingen anden formår at være til stede på scenen! Hun tilfører rollen så mange små finurligheder, som gør at hun er utrolig levende på scenen. Hun ER Sara og ens øjne kan ikke lade være med at kigge på hende, selv når hun ikke er i fokus i historien. Som når hun sidder stille på en stol og lytter eller står og piller stearin af spisebordet. Det er bare vanvittig godt skuespilsarbejde og sikkert et resultat af mange års erfaring.
Jeg var også meget glad for Waage Sandø, selvom nogle af hans vredesudbrud virkelig en smule forcerede.
Jeg var lidt i tvivl om, hvad jeg syntes om Sophie Nolsøe, men jeg vænnede mig mere til hendes frustrerede og flyvske Esther i anden akt og endte med at føle med hende og Jesper Dupont's (Jørgen) kamp for at få kærligheden til at lykkes på tværs af forskellig tro. Af birollerne vil jeg især fremhæve Preben Kristensen, der bare altid er god, og Nicolaj Kopernikus, der virkelig har skabt en sjov og herligt kikset Meier, som man virkelig lægger mærke til, selvom han ofte står lidt i baggrunden!
Alt i alt kan jeg virkelig anbefale at man tager ind og ser forestillingen. Om ikke andet så for nogle virkelig gode skuespilspræstationer!!
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
RÆDSEL
Spilleperiode 21. feb - 21. mar
FORBRYDELSE OG STRAF
Spilleperiode 12. feb - 29. feb
DIT LORTE MIT SHOW
Spilleperiode 15. feb - 7. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb