I DAG:
SCENE

A:MAZE

28. maj 2024
Nyskrevet digitalt drama
I A:MAZE oplever vi sæsonfinalen i talkshowværten Puk Vergistos banebrydende YouTube-talkshow. Finalens to deltagere er Elisa, som er med os direkte fra Vordingborg og soldaten Jan, der er på en fredsbevarende mission, og deltager fra en hemmelig location et sted ude i verden.
Hvad har de to tilfælles, hvem har et problem og hvem har løsningen?

Torben Guldbergs manuskript til det nye danske DigiDrama A:MAZE vandt i 2021 hovedprisen i Teater V’s dramatikerkonkurrence Dramatisk Digi. Nu er det endelig klar til at møde publikum. Forestillingen vises live online på Future V som er Teater V’s digitale scenerum og skal opleves hjemmefra på din egen skærm.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
26. maj 2024 - 2. jun 2024
Scene info
Pelle Koppel og Teater V undersøger og udvikler sideløbende med de klassiske teaterproduktioner nye digitale live teaterformater. Siden teatrets første digitale produktion, SAFE SPACE i 2020, har Teater V kæmpet for at gøre Future V til Danmarks første kontinuerligt statsstøttede digitale teater. På Future V sprænger vi rammerne for den klassiske definition af scenekunsten – og her sidder alle publikummer på 1. række, midt for.
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
TOTEM
Udgivelsesdato 7. jun
TIVOLIREVYEN 2024
Spilleperiode 6. jun - 14. jul
A:MAZE
Spilleperiode 26. maj - 2. jun
POWER ALLEY
Premiere 23. maj - 23. jun