I DAG:
Anbefaling - Scene

Underholdende Teater

The Sound of Music anbefalet af Laura Bentsen
9. maj 2018
Vurdering:
Samlet vurdering:

Som altid har Aalborg Teater været kreative med deres kulisser og kostumer - hvilket gik meget godt i spænd med den traditionelle fortælling om novicen Maria og familien von Trapp. Jeg havde forinden frygtet at kostumerne ville være malplacerede og overtage stykket, men de bidrog istedet med den rette dosis humor, som klædte stykket fint.

Udførelsen af sangene var særdeles gode. Der må være lagt et stort stykke arbejde af både børn og voksne. Jeg vil især fremhæve Liesl og Rolfs udgave af "Sixteen Going On Seventeen" samt Maria og børnenes "The Lonely Goatherd".

Min anke omkring forestillingen drejer sig primært om, at jeg havde svært ved at mærke følelserne fra skuespillerne. Det var som om følelserne kun sjældent nåede helt ud over scenekanten, og de føltes ofte en smule forcerede og forstilt. Jeg oplevede at man flere gange skiftede hurtigt fra et scenarie til et andet, og følelserne og stemningen kunne ikke helt følge med de forhastede skift. Jeg kunne have ønsket mig at man skar nogle af de mindre vellykkede humoristiske og overfladiske passager fra, og istedet gik mere i dybden med karakteropbyggelsen, for den manglede jeg lidt.

Trods kritikken her, havde jeg en rigtig dejlig teateroplevelse, så hvis du vil have en god aften fyldt med musik, sang og grin, kan jeg varmt anbefale Aalborg Teaters opsætning af The Sound Of Music.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
POWER ALLEY
Premiere 23. maj - 23. jun
Live in Turku
Udgivelsesdato 17. maj
OBSESSED
Spilleperiode 18. maj - 1. jun
Hamburg Ballet John Neumeier
Spilleperiode 16. maj - 18. maj