I DAG:
Anbefaling - Scene

Traditioner, konflikter og følelser "Round the table"

The Dining Room anbefalet af Hanne Løvendahl
8. maj 2014
Vurdering:
Samlet vurdering:
Min ledsager og jeg var spændte på, om vi kunne holde koncentrationen gennem hele forestillingen, for selv om vi begge betragter os som kompetente mht engelsk, så frygtede vi lidt, at det kunne blive nogle anstrengende timer, men nej - det føltes helt naturligt, at der blev talt engelsk gennem stort set hele forestillingen. Det undrede os dog lidt, da den unge pige midt i forestillingen kom med en enkelt dansk replik, og det virkede på mig temmelig besynderligt i den sammenhæng, så jeg spekulerede på, om det var en fejl?

Spændende med den enkle scenografi med spisebordet hængende omvendt i loftet, og sølvbestikket der hængte i luften i publikums venstre side.

Det fungerede godt med værten, der bød velkommen i Dining Room-universet, og fint med guitarspil og sang som underlægning til seancen.

Skuespillerne var gode, men jeg vil dog især fremhæve den kvindelige skuespiller, der bl.a. på et tidspunkt spillede en gammel halvdement og forvirret mor, for hendes indlevelse og præstation var simpelthen fantastisk, og så var det ligegyldigt, om hun spillede barn eller voksen. Jeg fik virkelig rørt lattermusklerne, når hun var på scenen.

Vi kan jo alle genkende meget fra de viste Dining Room-historier, så det var helt sikkert relevant og vedkommende, men jeg blev nu lidt skuffet over 2. akt, for det levede slet ikke op til den underholdningsværdi, der var gennem stort set hele 1. akt. Ærgeligt med en lidt tam slutning på en ellers rigtig god forestilling.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
TIL UNGDOMMEN
Udgivelsesdato 5. okt
FRIDAS FUCKING JUL
Spilleperiode 3. dec - 13. dec
ENGLE I SNEEN
Spilleperiode 26. nov - 17. nov
VINTERSILHUETTER
Spilleperiode 24. nov - 20. dec