I DAG:
Anbefaling - Scene

Vellykket eksperiment

Dust anbefalet af Thor Kristjan Kidmose
29. august 2015
Vurdering:
Samlet vurdering:
Det er muligt du kun har set madlavning tilsat klassisk musik i tv serien Hannibal, men det findes heldigvis mindre blodigt og ligeså kunstfærdigt ude i den store virkelighed. Hvor teaterfolk og musikere efter bedste evne forsøger at koble deres kunstart sammen med det gastronomiske sanseshow.

Denne lille forestilling indeholdt desserten fra en planlagt menu der først serveres og spille engang i 2017. Det hele var holdt i overklasse restaurantformsprog, mens det tematiske emne var indtagelse af syndens frugt æblet med dertil hørende bortvisning fra edens have. Operaelskere fik lunser af kvalitet mens begynder fik en sanseforestilling der turde lege med lyd og lys som var det en moderne asiatisk spillefilm. Her blev flormelis omsat til betagende skyer, her blev restaurantborde rullet ud med militær præcision alt imens sang akkompagnerede handlingerne.

Jeg tør ikke sige om det vil virke for en hel menu men som et 40 minutters indslag under Aarhus Festuge var det kunstnerisk hit med folkelig appel. Jeg sidder dog uanset hvad bænket blandt publikum når man servere den fulde menu.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun