I DAG:
Anbefaling - Scene

En for alle og alle for én - for enhver pris?

ZAPPA anbefalet af Hanne Løvendahl
23. marts 2014
Vurdering:
Samlet vurdering:
Jeg har aldrig fået læst bogen, men så filmen for mange år siden, og det var rigtig spændende at opleve Zappa som teaterstykke.

3 flotte skuespillerpræstationer gjorde, at jeg blev indfanget lige fra 1. sekund, og under forestillingen fik jeg rørt lattermusklerne samt gyste indimellem, for vi kan jo nok alle huske vores skoletid og puberteten, hvor en masse følelser kommer i spil. Er man barn eller voksen? Hvordan bliver vi præget af arv og miljø?

I drengegruppen præsenteres vi for lederen, klovnen og iagttageren, og nøgleordene er gruppepres og venskab, hvor det onde og kyniske får overtaget, indtil "venskabet" krakelerer og gruppen opløses.

Slipper man nogensinde ud af sin barndomsrolle, eller bliver man mere eller mindre i den også i det voksne liv, hvor man indgår i nye og andre sociale relationer? Hvis Steen, Mulle og Bjørn mødtes i virkelighedens verden 50 år senere, ville de så falde tilbage i de gamle roller som leder, klovn og iagttager? Ja - sikkert mere eller mindre!


Spændende med de flytbare skærme, hvor skuespillerne på en enkel måde nemt kunne lave flashback og springe i tiderne og være barn/ung og voksen.

En tankevækkende forestilling som bør opleves!
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun