I DAG:
Anbefaling - Scene

Humoristisk nytolkning af Syngepigernes univers

Syngepigerne anbefalet af Hanne Løvendahl
6. december 2014
Vurdering:
Samlet vurdering:
4 fantastiske præstationer, for alle kunne i den grad synge, danse og udvise smidighed samt formidle budskabet replikmæssigt, og jeg vil derfor ikke fremhæve nogen frem for andre, men...... alligevel:

det var helt ubeskriveligt, den flotte måde som Laurits Emanuel jonglerede rundt med sit guitarspil, lige meget om han lå ned, stod op og blev afklædt af de 3 kvinder eller på anden vis blev inddraget som medspiller i et nummer.

Scenografien var enkel, og det var spændende, at der blev filmet gennem et akvarium, således at f.eks. rosenbladenes dalen blev vist på scenebagvæggen, der var skiftende gamle nostalgiske billeder.

Jeg vil varmt anbefale denne forestilling, og tag gerne i hvert fald den voksne del af familien med, for alle vil kunne få rørt lattermusklerne, blive nostalgiske, tænke lidt over moral og etik før og nu, og der vil være noget at tale om bagefter.

Vi er mange, der bl.a. husker Cleo og "Skal vi sove eller hva´", men jeg synes nu også, det er spændende og befriende med en nytolkning, for på den måde lever syngepigerne videre, og det hele kan sættes op i et historisk perspektiv til gavn også for eftertiden!
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun