I DAG:
Anbefaling - Scene

"Det er sejt, far!"

Brødrene Løvehjerte anbefalet af Jesper Pedersen
19. november 2015
Vurdering:
Samlet vurdering:
Min søn skal ikke længere være Lloyd fra Ninjago til Fastelavn. Han skal være Tvebak Løvehjerte, og det kan jeg godt forstå!

Årets store vinterfamilieforestilling på Aalborg Teater var første gang min søn stiftede bekendtskab med 'Brødrene Løvehjerte' - og som sådan også min første gang. Jeg kendte historien perifert men har aldrig læst bogen og heller aldrig rigtigt haft lyst til at se filmen. Jeg har hørt mange andre tale om hvor sørgelig og farlig, historien er – det er den også på Aalborg Teater. For i 'Brødrene Løvehjerte' er det noget på spil! Ikke kun det glade liv i Nangijalas haver men også Tvebaks rørende rejse fra lille lort til menneske.

Jeg var især spændt på, hvordan de havde lavet den grusommer hundrage Katla. Som stykket skred frem med sin enkle scenografi og (for det meste) stemningsfulde bagtæppeprojektioner, kunne jeg nok godt ane, hvor det bar henad – der kom ingen stor ildsprudlende papmachédrage rullende ind på scenen. Jeg blev både skuffet og lettet på samme tid, men min søn hviskede for sig selv: ”Det er sejt, far! Det er sejt, når dragen kommer!” - han var solgt.

Stort set alt spiller i denne opsætning af 'Brødrene Løvehjerte' – fra skuespillet over scenografien og til den smukke, smukke musik der ofte integreres i selve stykket.

Der er ingen undskyldning for ikke at tage forbi Aalborg Teater og opleve 'Brødrene Løvehjerte' – det skulle da lige være, at forestillingen er totalt udsolgt. Lad os håbe, de får planlagt endnu flere ekstraforestillinger.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
SAFE SPACE
Spilleperiode 28. maj - 6. jun
1945
Spilleperiode 27. feb - 14. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar