I DAG:
Anbefaling - Scene

Forvirrende og langtrukkent "Portrætgalleri"

Portrætter anbefalet af Hanne Løvendahl
10. januar 2014
Vurdering:
Samlet vurdering:
Som amatørskuespiller er jeg meget indstillet på at få nye og berigende faglige input, når jeg møder op som anbefaler, men denne gang blev jeg skuffet.

Positivt var den spændende brug af masker og den kropslige måde at bevæge sig samt den enkle tilgang med rent bogstaveligt at lade de 9 skuespillere være i og ude af rammerne, som kunne nemt kunne køres rundt på scenen.

Desuden var der en af de kvindelige skuespillere, som helt overstrålede de andre, og hende kunne jeg godt forestille mig, at vi kommer til at se mere til fremover. Hendes "historie" om kærlighed og tvivl, kræft og løgne fangede mig og fik mig til for en stund at glemme tid og sted.

Negativt var, at det var meget forvirrende at skulle forholde sig til 9 "historier", og så ovenikøbet 2 gange. Der var ikke det store budskab i "historierne", og de blev fortalt på en noget ensformig og kedelig måde, så jeg måtte af og til tage mig i at kigge på uret og håbe på, at forestillingen snart sluttede.

1 time havde været en mere rimelig varighed, og så var dem, der udvandrede under forestillingen, måske blevet og havde set resten.


Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun