I DAG:
SCENE

Portrætter

5. januar 2014
KAN OPLEVES PÅ TEATER V I KØBENHAVN

Med scenografien som udgangspunkt er forestillingen er blevet til i et samarbejde mellem instruktøren, forfatteren og de 9 helt nye skuespillere, der har arbejdet med arketyper, masker og egne erfaringer , og skuespillerne har undervejs skabt et galleri af personlige masker, der indgår som en uforudsigelig, medfølende og medspillende del af det drama, der uafbrudt udfolder sig i et menneskes uudgrundelige indre og ydre liv.

De starter helt bogstaveligt som portrætter, der bliver levende for vores øjne og ører i de rammer, som er forestillingens scenografi, og som de undervejs bryder ud af og frigør sig fra.

Gennem erindringer af situationer fra barndommen og ungdommen og med gradvis større evne til at høre de indre stemmer, som hele tiden taler til dem fra deres ubevidste skyggeliv, når de frem til en klarere forståelse af hvem de er, hvordan de har levet, hvilke grundværdier der har styret dem hidtil og ikke mindst en spirende erkendelse af en retning for deres fremtidige liv.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
8. jan 2014 - 18. jan 2014
Scene info
Præsentationsforestillingen for 9 afgangselever på Skuespilleruddannelsen ved Aarhus Teater 2014

På scenen: Ena Spottag Fog, Max Raundahl Laursen, Ulrik Nykjær Jeppesen, Zaki Nobel Mehabil, Michael Lundbye Slebsager, Durita Dahl Andreassen, Nanna Cecilie Bang, Matias Hedegård Andersen og Josephine Park
Manuskript Simone Isabel Nørgaard / Iscenesættelse Finn Hesselager / Scenografi Poul Jepsen
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun