I DAG:
Anbefaling - Scene

Folkeskolereform til debat

Folkeskolereformen anbefalet af Hanne Løvendahl
13. juni 2015
Vurdering:
Samlet vurdering:
Vi har jo alle gået i skole på et eller andet tidspunkt i livet, og p.t. har min datter 1 år tilbage af læreruddannelsen samt mit 7-årige barnebarn går i O. klasse, så jeg følger jo også rent personligt med i folkeskolereformens konsekvenser på godt og ondt.

Nan-na Bang yder en helt fantastisk skuespillerpræstation, hvor hun giver sig 110%, når hun er den nye lidt nervøse lærer, der møder O. klasse med yeah og kasten serpentin.
Vi følger hende og hendes elever til de forlader folkeskolen, og jeg vred mig bl.a. af grin, da hun skulle undervise 7. klasse i en blanding af tysk og seksualundervisning.

Det hele krydres med love, paragraffer og politik tilsat humor, så tillykke til Mungo Park Kolding for en yderst vellykket komedie, som helt klart kan anbefales!!!

Efter forestillingen 12.06. var der talk med dramatikerne Thomas Lagermand Lundme og Lasse Bo Handberg, og det var interessant at høre om deres arbejde med folkeskolereformen. Det poetiske kontra det mere rationelle, hvor hele puslespillet ender med at gå op i en højere enhed.
Vi venter nu sikkert alle spændt på, om Thomas´tanker og ideer mht dagpengereformen en dag ud i fremtiden munder ud i en forestilling!!!
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
TIL UNGDOMMEN
Udgivelsesdato 5. okt
FRIDAS FUCKING JUL
Spilleperiode 3. dec - 13. dec
ENGLE I SNEEN
Spilleperiode 26. nov - 17. nov
VINTERSILHUETTER
Spilleperiode 24. nov - 20. dec