I DAG:
Anbefaling - Scene

Portræt af den moderne kvinde

Fysisk ustabil anbefalet af Hanne Løvendahl
7. august 2016
Vurdering:
Samlet vurdering:
Flotte akrobatiske dansepræstationer og mimik samt spændende med stemmen i højttaleren, som gjorde det muligt for skuespillerne at koncentrere sig om fysisk teater, og den svære kunst at være klodset med vilje.

Der var næsten uudholdeligt varmt i "U-båden" for os publikum, som sad stille, og hvordan har det så ikke været for de 3 skuespillere, der skulle være på i næsten 1 t 20 min.?

Jeg fulgte interesseret Annas historie, om pigen, der gik i ét med tapetet, og beundrede hendes akrobatik og mimik samt rolige måde at fortælle sin historie på.

Christina, var den sjove pige, der som tvilling var splittet mellem at være pæn og så fanden-i-voldsk, når hun lige pludseligt tog tørrestativet og svingede sig vildt med det i favnen rundt om "pool-stangen".

Christel funderede over begrebet "højt at flyve - dybt at falde", for hun havde aldrig før prøvet det sidste. Hun var 33 år, havde tryllekunstner-mand, hus og bil, men havde i lang tid forgæves forsøgt på at blive gravid.

3 vedkommende historier om den moderne kvindes liv, men jeg synes dog, at Christels historie var lidt for ensidig og langtrukken, og som min ledsager sagde til mig efter forestillingen - lidt for overdramatisk.

Forestillingen kunne sagtens koges ned til 1 time.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun