I DAG:
Anbefaling - Scene

Berømthedens Pris

Celebrity anbefalet af Hanne Løvendahl
2. november 2014
Vurdering:
Samlet vurdering:
31.10. var min ledsager og jeg til skøn Premiere på Celebrity på Teater Vestvolden med efterfølgende feststemning i den lille, men hyggeligt indrettede foyer, hvor der blev budt på et glas vin samt små spiselige lækkerier.

29.10. var jeg og en anden ledsager til forpremiere, for jeg havde vundet billetter gennem lokalavisen, og allerede her var jeg begejstret for forestillingen, så jeg var spændt på at skulle se det endnu én gang - denne gang med "anbefaler-øjne"!

De 2 skuespillere Katrine Greis-Rosenthal og Søren Vejby yder begge en fantastisk og troværdig præstation, hvor man som publikum bliver indfanget allerede fra starten.

Forestillingen varer kun 50 min., og jeg ville bare gerne ha´ mere, da det var slut, men hellere kort og godt end langt og kedeligt.

Desuden kan jeg godt se ideen i et "oplæg", som efterfølgende kan skabe debat, f.eks. hvis en skoleklasse med lærer har været inde og se forestillingen, og det er jo også primært tænkt som en ungdomsforestilling.

Forestillingen kan nu varmt anbefales til alle aldersklasser, for vi lever jo i denne lidt absurde verden, hvor det meget drejer sig om mig, mig, mig, og hvor jagten på lykken er i højsædet, men hvor det hele for nogle ender med at drukne i en god portion narcissisme og tomhed samt evt. eksperimentering med stoffer m.v.

Mit barnebarn er 6½, og han vokser op med bl.a. Voice Junior og børne-MGP, så han bruger det lidt som rollemodel og danser og synger, og siger han gerne vil i fjernsynet.

Jeg har lovet at tage ham med som statist i en film på et tidspunkt, for jeg vil gerne lære ham forskellen på det færdige produkt, du ser på TV osv., og så virkelighedens verden som kræver en stor portion tålmodighed og lydhørhed. Det er vigtigt, han finder sin egen identitet, og ikke bare tror, det hele drejer sig om at "være på"!!!

Celebrity er baseret på Søren Vejbys roman "Upcoming" fra 2012, og den må jeg snarest se at få læst.

Scenografien var meget enkel og brugbar, og netop fordi skuespillerne var så gode, gik det hele fint op i en højere enhed.

Skynd dig hen og se forestillingen og tag gerne hele familien med!!!
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
TOTEM
Udgivelsesdato 7. jun
TIVOLIREVYEN 2024
Spilleperiode 6. jun - 14. jul
A:MAZE
Spilleperiode 26. maj - 2. jun
POWER ALLEY
Premiere 23. maj - 23. jun