I DAG:
Anbefaling - Scene

Folkeligt og til tider fornøjeligt

SKETCH-SHOW.DK - Live i Valby 2012 anbefalet af Jette Malling
10. juni 2012
Vurdering:
Samlet vurdering:
Sommertid er revytid, og i år kom revyen også til Valby. Så Godt!
Til at løse opgaven har Pelle Koppel de tre særdeles dygtige skuespillere, Anne Vester Høyer, Bjarne Antonisen og Mads M. Nielsen - og de gør det godt. Nej, de gør det sgu bedre end godt. De gør det forrygende godt. De kan spille, de kan synge og de har en smittende spilleglæde, som rækker helt til bageste række.
Og hvorfor så kun tre kroner fra min side? Fordi alt for mange af teksterne er om pik og kusse - for enhver pris. Teksterne tror sig sikre, hvis de går efter mindste fællesnævner, hvor alle kan være med og nikke genkendende.
Hallo! lad os højne niveauet, lad os få noget med hjem, som vi kan tygge videre på, noget der appellerer til hovedet, der sidder på halsen. Noget, der spidder dagens Danmark. Noget, der sætter tingene på spidsen uden at det bliver plat.
Og det kan du heldigvis også at finde i Valby. Ubetalelige øjeblikke med Body-Bjarne, Druk Tours, en toastmaster, som vist har sagt 'skål' mindst een for meget, en utrolig stærk sang om farmand og snaps, Timian i Katastrofa og en ubetalige dialog om sex. Du græder af grin.
Tag en tur rundt om Valby. Vær med til at opleve fødslen. Valbyrevyen er kommet for at blive, for barnet er levedygtigt. Det skal bare finde sine helt egne ben.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
GANLØSE REVYEN 2022
Spilleperiode 12. jun - 26. aug
HVORFOR MIG?
Spilleperiode 8. okt - 6. nov
SUGAR
Spilleperiode 4. maj - 4. jun
DIVA
Spilleperiode 21. apr - 7. maj