I DAG:
Anbefaling - Scene

Mine damer og herrer: Se denne forestilling!

Cirkus PsyShow anbefalet af Jette Malling
10. august 2016
Vurdering:
Samlet vurdering:
Gå for Gud's skyld ikke glip af dette geniale og internationale kulturtilbud!

Tag ud til Bellahøj Friluftscene og oplev den mest fantastiske teater-cirkus-musik-forestilling opført på det gamle amfiteater i Bellahøjparken.
Vær med til at fylde pladserne ud, mens natten sænker sig, flagermusene flyver, vinden suser sagte i træerne, og du sidder - jeg lover dig fra først til sidst - tryllebundet af alt det, der foregår på scenen.

Forestillingen "Cirkus PsyShow" har nemlig det hele: masser af humor og sødme tilsat lidt - slet ikke så slemt og absolut tilladt for børn - ondskab, løgn, intriger, hævn og mord.

Der er masser af musik og sange fulde af vellyd og fine og yndefuldt udførte artistiske indslag.
Der er store, stærke mænd med tatoveringer, store maver og kropsnært tøj, og de bøjer med lethed et stålrør hjerteformet og løfter cirkusprinsesser op med en hånd, men er som blødt ler i smukke kvinders selskab.
Der er den skæggede dame med stærke følelser for klovnen, den stolte cirkusdirektør og hans specielle whisky, den yndige cirkusprinsesse, den narcissistiske cirkusprins og mange, mange flere, men ikke mindst den glade klovn, Buzoo, som er den charmerende fortæller i hele den skrækkelige historie om de to stridende cirkusfamilier.

Jeg vil ikke afsløre mere af historien, men bare kraftigt opfordre til, at man skynder sig til Bellahøj, hvis man vil have en rigtig god (familie)oplevelse.
Husk varm påklædning og noget at sidde på - der er boder, der sælger både mad og drikke på stedet, så man lider ingen nød.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
GANLØSE REVYEN 2022
Spilleperiode 12. jun - 26. aug
HVORFOR MIG?
Spilleperiode 8. okt - 6. nov
SUGAR
Spilleperiode 4. maj - 4. jun
DIVA
Spilleperiode 21. apr - 7. maj