I DAG:
Anbefaling - Scene

Mig selv og mig selv - og så lige min hatteæske

Hvorfor snakker vi ikke om mig? anbefalet af Jette Malling
6. september 2016
Vurdering:
Samlet vurdering:
"Hvorfor snakker vi ikke om mig?" er en komisk/satirisk forestilling om kvinder og med kvinder, der befinder sig i slut tyverne.

I en række sketcher møder vi repræsentanter fra denne selviscenesættende, narcissistiske og selvcentrerede, men i bund og grund frygtelig usikre generation, hvor mobilen er blevet en helt naturlig forlængelse af hånden, for alt skal jo dokumenteres på et af de sociale medier - ellers har det ganske enkelt slet ikke fundet sted.
Og den er samtidig ens livline/navlestreng, for mor skal hele tiden kunne kontaktes, når man fx ikke kan huske, om man kan lide humus, hvor badetøjet er, eller der skal tages stilling til andre "vigtige" spørgsmål.

Der blev - velfortjent - grinet meget under forestillingen, mens der fra scenen blev delt nogle alvorlige og drøje hug ud til vor tids unge kvinder.

FLÆS spidder og rammer plet i hver eneste scene - og billedet af, hvem kvinder er, og hvad de gør ved hinanden, er skræmmende, for det forholder sig stadig sådan: Kvinde er kvinde værst.Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
FANNY OG ALEXANDER
Spilleperiode 16. sep - 5. okt
MR. MARMALADE
Spilleperiode 27. apr - 22. maj
VIVA LA FRIDA
Spilleperiode 13. sep - 18. sep
EFTER BRANDEN
Spilleperiode 13. sep - 2. okt