I DAG:
Anbefaling - Scene

Halløj på Hotellet

Hotel Nelson vol.2 anbefalet af Hanne Løvendahl
17. september 2014
Vurdering:
Samlet vurdering:
Flotte skuespillerpræstationer hele vejen igennem på grundlag af en godt skrevet tekst.

Min ledsager og jeg morede os dejligt gennem hele stykket, for det var tragikomisk med de forskellige skæbner, vi mødte på godt og ondt. Biologen med urnen med sin kones aske. Ægteskabeligt knas, hvor manden skejer helt ud og fester igennem, da konen "forsvinder", og den 14-årige søn, der leger psykolog for den sex-fikserede psykolog. Den gravide journalist, der "bare skriver et eller andet" for at lokke turister til at besøge f.eks. Afrika og bo på Hotel Nelson.

Samuel, Hoteldirektøren bandt det hele fint sammen, og vi fik en Afrikansk stemning, allerede da vi som publikum gik ind ad en gang prydet med Afrikanske ting, hvorefter vi endte inde i salen.

Scenografisk fungerede det optimalt med de opdelte rum i form af 4 hotelværelser og en reception, for der var kun lysspot lige der, hvor handlingen foregik.
Flot når der indimellem blev vist filmklip med bl.a. løbende Zebraer.

Vi fik plads på 11. række, dvs bagerst, og det gav et fantastisk overblik, men til gengæld må det være svært at få det hele med, hvis man sidder på en af de første rækker og vil se, hvad der foregår oppe under loftet, dvs. Receptionen og 1 hotelværelse.

Kort og godt skynd jer ind og se stykket!!!
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun