I DAG:
Anbefaling - Scene

Formidabel MAGTfuld forestilling

DET STORE FEDE GENNEMBRUD anbefalet af Jette Malling
8. december 2018
Vurdering:
Samlet vurdering:
Hvem er så lige MAGT, kunne man spørge?
Det omdelte præsentationshæfte giver en særdeles velskrevet og morsom, men langt fra helt troværdig beskrivelse af de 6 medlemmer af gruppen, men er til gengæld helt i tråd med den oplevelse, der venter os.
Hvis du vil have de mere nøgterne facts om MAGT, må du ind på deres hjemmeside www.magt.nu - og den er bestemt et besøg værd.

Men så kom de da gudskelov endelig til Valby, disse 6 yderst charmerende og helt fantastisk musikalske unge mænd, som brager rent igennem og indtager salen helt op til den bageste række, lige fra de først står på scenen, til de et par timer senere bukkende forlader samme til velfortjente stående ovationer, piften og tramp i gulvet.
Hold da op for en forrygende totaloplevelse!

Vi fik så sandelig, hvad vi var blevet lovet, nemlig en helt utrolig underholdende aften med særdeles velskrevet politisk satire og enorm stor musikalitet.
Her er der bestemt noget at komme efter, for indholdsmæssigt er det nonstop vid og bid på højeste plan.

Jeg vil ikke nævne alle de særdeles relevante emner, som kom en tur i MAGTs satiriske centrifuge, men bl.a. DSB, Skat, Udlændingestyrelsen, Pernille Vermund, dansk julefrokost-kultur, Danske Bank og LTF gik ikke fri.
Og med dem mange flere, for de har meget, meget mere på programmet. Det er en ren godtepose, og så er selve Birthe Kjær og hendes knaldrøde gummibåd tilmed med hele vejen.

Jeg morede mig kongeligt hele aftenen, for MAGTs forestilling er topbegavet underholdning, og det kører bare på skinner – i modsætning til DSB.

Derfor absolut intet mindre end 6 gyldne, strålende kongekroner herfra – og min ledsager er ganske enig.

Har du billet til forestillingen, så fryd dig. Har du ikke, så benyt alle kneb for at skaffe dig en.

Og hold så ellers lige øje med MAGT, for de har potentialet, og de bliver store inden for deres felt.

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
SUPERMAGT
Spilleperiode 12. sep - 2. mar
LAZARUS
Spilleperiode 1. jan
A CLOCKWORK ORANGE
Spilleperiode 25. feb - 4. mar
KOOL KOOL KINA
Spilleperiode 22. feb - 7. mar