I DAG:
Anbefaling - Scene

Frihed, fællesskab og optimisme - før og nu

Viljens triumf anbefalet af Hanne Løvendahl
27. april 2014
Vurdering:
Samlet vurdering:
Ved forestillingens start sad vi på bænke uden ryglæn, og min ledsager og jeg spekulerede på, om vi kunne holde ud at sidde på den måde i ca. 2 timer uden pause.
Der gik ikke lang tid, før vi skulle flytte alle bænkene ud til siden, og de blev løbende flyttet frem og tilbage og brugt i forskellige sammenhænge, for vi publikum skulle være det tyske folk, som Hitler(Anders Mossling) "forførte".
De fleste af os var nok lidt skeptiske i starten, da vi blev bedt om at stille os på række og "vaske" os, gå med levende lys, agere lejrstemning med øl og guitar, men senere foldede de fleste sig mere ud og stod og jonglerede med skovle samt marcherede i store gummistøvler.
Anders Mossling leverede en rigtig flot præstation som Hitler m.v., og teknisk set var det spændende, hvordan vi publikum blev filmet, og så blev det vist på storskærm, hvor det så ud som om, det virkelig var den tyske folkemasse, der jublede og levede op til "forførelses"myten om frihed, fællesskab og optimisme set i et historisk perspektiv.
Tankevækkende eksperiment - for ja - jeg tror desværre godt, det ville kunne foregå igen i virkelighedens verden.
Det kan varmt anbefales at gå ind og se stykket!
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun