I DAG:
Anbefaling - Scene

Denne forestilling er et "MUST"!

TVIND "The Musical" anbefalet af Jette Malling
12. november 2017
Vurdering:
Samlet vurdering:
Hold da op!

Jeg blev helt og aldeles blæst fuldstændig bagover på en ganske almindelig søndag eftermiddag, og det er først nu, jeg har fået armene så langt ned, at jeg kan ramme tastaturet og skrive min anmeldelse.

Sikken en forestilling! Sikken et drive! Sikken en energi!Sikken en oplevelse!

"Tvind - The Musical" rammer ganske enkelt plet hele vejen rundt:
5 utrolig dygtige skuespillere, som når langt ud over scenekanten og helt op og langt forbi sidste række - og de kan ovenikøbet også synge, så nakkehårene rejser sig.

Enkel, men meget stærk og virkningsfuld scenografi. Især de 3 TV-skærme, der fortæller, hvordan verden så ud i de 'nedslag', dramatiker Andreas Garfield har udvalgt for at fortælle historien om "Tvind", er intet mindre end geniale, og de gjorde et dybt indtryk på mig, der var ung i 70'erne.

Manuskriptet, som på fineste og stærkeste vis fortæller historien om nogle af de mennesker, der blev ofre for en syg persons drøm om at lave en fredelig - på ideologiens slagmark udkæmpet - revolution, der skulle ændre og gøre verden til et bedre sted for alle, men som reelt kun gavnede ham selv.

Musikken - for det er jo en musical - som går rent ind. Velspillet, velkomponeret og helt i tråd med tiden. Den løftede på flotteste vis forestillingen til et endnu højere lag.

Min anbefaling er selvfølgelig:
Se - for din egen skyld - dette stykke, inden det er for sent! Det spiller nemlig kun 3 uger!
Du går virkelig glip af noget rigtig godt teater samt en bid af Danmarkshistorien, hvis du ikke får denne forestilling med.

Mig selv? Jeg skal sørme se stykket igen!

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
GANLØSE REVYEN 2022
Spilleperiode 12. jun - 26. aug
HVORFOR MIG?
Spilleperiode 8. okt - 6. nov
SUGAR
Spilleperiode 4. maj - 4. jun
DIVA
Spilleperiode 21. apr - 7. maj