I DAG:
Anbefaling - Scene

Komedien, som ender som tragedie

Lille mand hvad nu? anbefalet af Jette Malling
23. september 2016
Vurdering:
Samlet vurdering:
Der er fart og musik over feltet lige fra start.
1. akt er en folkelig, festlig og morsom komedie.
De fire velinstruerede, velspillende og veloplagte skuespillere klarer de mange og hurtige scene- og karakterskift let og elegant, og de bliver musikalsk bistået af Morten Hemmingsen, som på sin guitar akkompagnerer de vemodige tyske sange, der kæder de mange scener sammen. Ydermere lægger han også krop til "Sardinen".

Men tonen er anderledes håbløs og dyster i 2. akt. Tragedien tager sit indtog. Verden er ond, og her kommer ordentlige og redelige mennesker til kort. De er dømt som tabere i det store spil om eksistensberettigelse.

Stykket er baseret på en roman fra 1932, en periode, hvor Tyskland var i dyb krise, men temaerne er desværre stadig foruroligende aktuelle her i 2016.

Alle medvirkende gør det utroligt godt, men hvor var det herligt at opleve Lars Bom på scenen. Han er en sand mester i karakterskift. Og så han kan oven i købet også både synge og spille musik.

Stykket skal nu på turné. I - derude - kan glæde jer til en storartet oplevelse. Hvis billetten endnu ikke er i hus, så skynd jer! Dette stykke må I ikke gå glip af.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
GANLØSE REVYEN 2022
Spilleperiode 12. jun - 26. aug
HVORFOR MIG?
Spilleperiode 8. okt - 6. nov
SUGAR
Spilleperiode 4. maj - 4. jun
DIVA
Spilleperiode 21. apr - 7. maj