I DAG:
BØGER

Brug din kreativitet og udfold dit potentiale

15. august 2014
af Eva Wang Gøttrup og Karen Toftegaard
KAN OPLEVES I BOGFORM

Måske har du altid haft lyst til at være kreativ, men er aldrig rigtigt kommet i gang med at udfolde denne side af dig selv? Måske er din kreativitet druknet i bunkerne af vasketøj, to-do lister og deadlines – eller sat på pause midt i alle de fornuftige valg for at få hverdagen til at hænge sammen?
Med denne bog får du inspiration og praktiske redskaber til at sætte fokus på kreativiteten i alle dele af dit liv. Du vil:
• se nye muligheder for kreativitet i dit liv
• styrke din kreative selvtillid og handlekraft
• få mod til at handle og skabe et sjovere
liv med mere glæde. Du kan bruge bogen som en komplet guide fra start til slut, eller som en håndbog til de emner, du interesserer dig særligt for. Du kan også finde inspiration i interviews med en række kreative personligheder:
Passions- og skyggecoach Pernille Melsted, kunstner, designer og direktør Rosan Bosch, tidl. kreativ direktør i Saatchi & Saatchi Patrick Isaak, industriel designer for bl.a. Georg Jensen og Holmegaard Maria Berntsen, musiker og kunstner Signe Høirup Wille-Jørgensen, designer og direktør for Edith & Ella Line Markvardsen, direktør for ArtRebels Carla Cammilla Hjort samt madkunstner og iværksætter af 1.th. Mette Martinussen.


Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
22. august 2014
Bøger info
Forfatterne: Eva Wang Gøttrup er grafisk designer og kreativ coach og Karen Toftegaard er
kommunikationsrådgiver for kreative personligheder og kulturjournalist. To selvstændige kvinder, der begge har prøvet at snuble i hverdagen, men genvundet kreativiteten som en passioneret, integrereret del af deres liv.
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
POWER ALLEY
Premiere 23. maj - 23. jun
Live in Turku
Udgivelsesdato 17. maj
OBSESSED
Spilleperiode 18. maj - 1. jun
Hamburg Ballet John Neumeier
Spilleperiode 16. maj - 18. maj