I DAG:
BØGER

Hændelsen

5. oktober 2012
KAN OPLEVES I BOGFORM

Efter en traumatisk fødsel på et spansk hospital vender Cecilie Holmegaard sammen med sin mand og deres nyfødte søn hjem til deres skønne lejlighed i centrum af Madrid. Nu skal de nyde den første tid som en lille familie. Men i stedet bliver det endnu et kultursammenstød – denne gang med den spanske svigerfamilie. Deres holdning til spædbørn adskiller sig voldsomt fra den, Cecilie har bragt med sig fra Danmark, og konflikterne tærer på de unge forældre.
Mens ægtemanden bliver mere og mere tyrannisk, begynder der at ske uforklarlige ting i lejligheden, og snart har Cecilie kun tanke for én ting: at beskytte sit barn mod den katastrofe, som efterhånden føles uundgåelig.

Hændelsen er en psykologisk gyser om et kultursammenstød i det moderne Madrid.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
10. oktober 2012
Bøger info
Anne Sofie Allarp (f. 1972) har været politisk aktiv, siden hun var 14 år. Hun er cand.jur. og har i sit arbejdsliv beskæftiget sig med politik og internationale forhold, bl.a. som international sekretær for Socialdemokratiet. Hun har herigennem opnået et unikt indblik i den politiske verden, spillet om magten og dens personligheder. I dag bor hun i Madrid med sin mand og sin datter.
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
POWER ALLEY
Premiere 23. maj - 23. jun
Live in Turku
Udgivelsesdato 17. maj
OBSESSED
Spilleperiode 18. maj - 1. jun
Hamburg Ballet John Neumeier
Spilleperiode 16. maj - 18. maj