I DAG:
FILM

A blast

23. august 2015
KAN OPLEVES I FLERE BIOGRAFER I LANDET OG DOWNLOADES VIA LINKMaria venter på en eksplosion. Hun må sætte ild til sit liv og lade det brænde.

Maria tager rattet i familiens stationcar, med en kuffert fuld af penge på bagsædet og sætter kurs mod motorvejen uden at se sig tilbage. Blot en dag før var hun en omsorgsfuld mor, en kærlig hustru og en ansvarlig datter. Hvad har fået denne kvinde til at lade sit liv gå i opløsning? Lægge alt bag sig og bryde fri?

Maria:
"Hej. Jeg vil fortælle, at jeg er heldig. Heldigere end alle jer. Min mand slår mig aldrig eller behandler mig dårligt. Faktisk elsker han mig. Han elsker mig meget, meget højt. Men dette synes pludseligt ikke længere at betyde noget som helst. I dag vil jeg fortælle jer, at jeg er fuldstændig ulykkelig. Jeg har levet et latterligt liv. Og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for at ændre det. Jeg blev gift da jeg var 20 år gammel og jeg har tre børn, som jeg aldrig har lyst til at se igen. Hverken dem eller min mand. Fra nu af vil jeg kun tale med fremmede. Ligesom alle jer. Og jeg foretrækker den skyldfølelse det giver mig, fremfor det liv jeg har levet indtil denne dag."
Facts
Gennemsnit vurdering:
Premiere:
16. sep 2015 - 16. okt 2015
Film info
Skuespil: Angeliki Papoulia, Maria Filini, Vassilis Doganis
Manuskript: Youla Boudali, Syllas Tzoumerkas
Instruktion: Syllas Tzoumerkas

 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
POWER ALLEY
Premiere 23. maj - 23. jun
Live in Turku
Udgivelsesdato 17. maj
OBSESSED
Spilleperiode 18. maj - 1. jun
Hamburg Ballet John Neumeier
Spilleperiode 16. maj - 18. maj