I DAG:
FILM

Wolf and sheep

16. maj 2017
KAN OPLEVES I BIOGRAFER FLERE STEDER I LANDET*

WOLF AND SHEEP udspiller sig i landdistrikterne i Afghanistan, hvor befolkningen tror på de historier, de selv opfinder og fortæller hinanden, som forklarer verdens mysterier. Hyrdebørnene regerer bjergene. Selv om der ikke er nogen voksne i nærheden, kender de reglerne; den vigtigste er, at drenge og piger ikke må være sammen. Drengene øver sig med deres slynger, så de kan skræmme ulvene væk. Pigerne ryger i smug og leger bryllup med drømmen om snart at blive gift. De sladrer om Sediqa, 11, en outsider. De tror, hun er forbandet.

Qodrat, 11, bliver centrum for sladderen, efter hans mor gifter sig igen med en gammel mand med to koner. Qodrat opholder sig alene i de mest isolerede områder af bjergene. Her møder han Sediqa, og de bliver venner.

WOLF AND SHEEP er en sanselig hverdagsfortælling med sælsomme præg af betagende fantasi, fra en fjern bjerglandsby i Afghanistan, hvor børnenes liv som hyrder går i takt med deres fascination af fabler, nye venskaber og deres drømme om fremtiden. En smuk og helt særlig skildring af hverdagslivet i et Afganistan, som vi sjældent ser på film.

*Filmen vises bl.a. i Aarhus, Aalborg, Odense og København - tjek om den går i en biograf nær dig.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Premiere:
1. jun 2017 - 14. jun 2017
Film info
Medvirkende: Børnene Sediqa, Qodrat, Amina, Sahar, Masuma, Mohammad Amin, Zekria, Qorban Ali, Ali Khan
Manus & Instruktør: Shahrbanoo Sadat
Produktion: Adomeit Film
Producer: Katja Adomeit

Distributør: Øst for paradis
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
Huset ved Havet
Premiere 28. jun - 28. jul
De Magiske Børn
Udgivelsesdato 8. jun
BLANK
Spilleperiode 28. jun
Vi maler byen rød
Spilleperiode 5. apr - 21. apr