I DAG:
MUSIK

MEN AMONG ANIMALS

16. juni 2013
KAN DOWNLOADES VIA NETTET

MEN AMONG ANIMALS 3. Album er indspillet i smukke landlige omgivelser ved den jyske vestkyst, hvor et hyggeligt træbelagt sommerhus blev omdannet til et lydstudie. Her blev tidlige morgenstunder såvel som sene berusede nattetimer brugt til optagelser, og indspilningerne blev færdiggjort på mindre end en uge. Motiveret af den afslappede analoge og harmoniske lyd af tresser pop, indfanger ”Buried Handsome” den stemning af varme og sommer, som albummet er blevet produceret i.

Siden udgivelsen af ”Run Ego” i 2010 er MEN AMONG ANIMALS gået fra at være en kvintet til nu blot at bestå af tre bandmedlemmer. Det har gjort musikken mere minimalistisk og fokuseret end forgængeren der fremstod som en mere eksperimenterende udgivelse.”Buried Handsome” er meget mere melodisk og harmonisk fikseret.MEN AMONG ANIMALS bevæger sig i et lyrisk univers der forsøger at beskrive en bestemt stemning fremfor at fortælle en historie. Forsanger Lasse Nielsen forklarer:

”På denne plade, i modsætning til vores tidligere plader, beskriver teksterne ofte spontan omfavnelse, forelskelse eller livsglæde uden at der vel egentlig kan tales om kærlighedssange i traditionel forstand.”

Siden udgivelsen af debutpladen ”Bad Times, All Gone” i 2007 har MEN AMONG ANIMALS turneret i store dele af Europa. Foruden Danmark har de spillet i Spanien, Belgien, Holland, England, Schweiz, Tyskland og Norge, heriblandt på en række festivaler bl.a. Festival Placa Odiseai Barcelona, Reeperbahn i Hamborg, Roskilde Festival samt By:Larm i Oslo. MEN AMONG ANIMALS har modtaget top anmeldelser for deres udgivelser samt for deres liveoptræden.


Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
10. juni 2013
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun