I DAG:
MUSIK

Udskud - humlen ved det hele

12. november 2015
KAN OPLEVES PÅ CD

Oppe i de vilde svenske skove sad Jeppe Juul og lavede melodier. Sammen med sin kvinde (forfatteren Andrea Hejlskov) havde han selv bygget sin bjælkehytte og dér sad han så, off grid og mere eller mindre under radaren.

Midt i København sad Persille Ingerslev og skrev sange. Hun dyrkede sine egne grøntsager i sin vindueskarm og havde med tiden fået bygget en ret stor facebookside op hvor folk fulgte hendes eksperimenter som “asfalt-gartner”. Jeppe og Persille fandt ud af at slå sig sammen og ud fra hver
deres perspektiv og med baggrund i hver deres liv skabte de pladen “Humlen ved det hele”.

Men historien stopper ikke her, for de startede en crowdfundingskampagne på https://www.booomerang.dk/projects/udskud/ og på to måneder fik de samlet penge ind fra nær og fjern, til at komme i deres drømmestudie og lave pladen lige akkurat som de kunne ønske sig. Hundredevis af mennesker fulgte processen online og tog del i hvert et skridt der blev taget.

Humlen ved det hele er en protestplade. En grøn en af slagsen. Den tager udgangspunkt i, at vi som mennesker ikke bare er en del af naturen, vi ER naturen. Vi er naturlige, som vi er. Og det er et udsagn der vækker genklang hos folk. Folk tror de er forkerte, at de ikke passer ind, at det er DEM der er noget galt med, når de ikke længere kan følge med i det evigt accelererende
hamsterhjul. Det mener Udskud ikke er tilfældet.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
17. november 2015
Musik info
Jeppe Juul har tidligere spillet orgel i Kira and The Kindred Spirits, produceret Sylvester Larsens debutplade og bl.a optrådt på Montreux jazzfestival med Earl Thomas Jr.

Persille Ingerslev har lavet sangtekster til Hitman Absolution, Antboy og skrevet både revytekster og artikler, men dette er for begges vedkommende deres første soloudspil på den måde at melodierne, teksterne, budskabet... er deres eget.
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
KALINKA - PLEJER ER DØD
Spilleperiode 22. sep - 2. okt
VINDEN I PILETRÆERNE
Spilleperiode 13. sep - 26. okt
STRONG ENOUGH
Spilleperiode 16. sep - 19. okt
BAKING RACE
Spilleperiode 9. sep - 25. sep