I DAG:
MUSIK

UhreWaja

20. november 2014
KAN OPLEVES PÅ CD

UhreWaja består af Ataf Khawaja og Marie Keis Uhre og er resultatet af to garvede, men vidt forskellige musikere der har valgt at slå sig sammen om at skabe et urbant pop-projekt.
Ataf har siden rappens spæde indtog i Danmark tilbage i 1980’erne skrevet musik. Han har haft stor succes med hans solokarriere og er en anerkendt artist og lyrikker på den danske hiphop scene. Man kan med rette sige at Ataf er legendarisk inden for sin genre. Med hits som ”Sommerfugl” og ”3 Små Perkere” blev Ataf for alvor sat på landkortet og han har arbejdet sammen med prominente danske hiphop navne som Jokeren, Den Gale Pose og Clemens.
Marie har siden barnsben haft et nært forhold til musik. Faktisk kunne Marie synge før hun kunne tale, hvilket var til stor bekymring for hendes mor. Det stod næsten i stjernerne at Marie skulle lave musik og sådan endte det også. Som ganske ung tog Marie fra Nørrebro til Nashville. En udlængsel og en drøm om at prøve lykken som sanger og sangskriver i ét af den amerikanske musikscenes epicentre var drivkræften. Uden nogle kontakter på forhånd startede hun rejsen sydpå fra New York til Nashville, hvorfra hendes karriere tog fart. I USA blev Marie introduceret for nogen af musikkens største ikoner – heriblandt Peter Collins (Cardigans, Bon Jovi og Alice Cooper) og Keith Urban. Ved siden af musikken har Marie sit atelier på Vesterbro, hvor
hun maler og tegner med alt fra kul til kaffe, og Marie blev én ud af tre vindere af Kunsttalent 2011.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
22. november 2014
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun