I DAG:
MUSIK

Fairytales & Other Lies

24. januar 2018
Sune Feld
KAN DOWNLOADES OG STREAMES

Mange danskere har uden tvivl hørt de to Sune Feld-numre "A Pearl" og "Win Before We Lose" i radioen. Begge singler har været i rotation over hele landet, og førstnævnte var et af de mest spillede numre på P4 i første halvdel af 2017.

Musikken er et krydsfelt af melodisk rock og pop, blandet med lidt indierock og med højt til loftet i både vers, hooks og de catchy omkvæd.

Sune Feld er fra Vordingborg, og fik allerede sin første guitar som 2-årig af forældrene for at holde ham inde, da han i kraft af sin bløder-sygdom helst skulle beskyttes mod skader, som et aktivt udendørs barneliv nemt kunne give ham. Sange har han skrevet siden 5-6 års alderen, og han er selvlært på adskillige andre instrumenter, så musikken - især den selvskrevne - har på alle måder været en helt central spiller i Sune Felds liv lige siden barnsben.

I 2009 udgav han sit første album "Letters", der fik en fin modtagelse, men det er først inden for de seneste par år der for alvor er sket et skred i den musikalske karriere, med en masse airplay og en bunke helt nye sange.

Det nye album "Fairytales & Other Lies" er produceret af Sune Feld selv, men co-produceret af James Thomas (Cher, Beth Hart, Juncker etc.).

Albummet indeholder 8 numre, der på sin vis alle handler om den forbandede virkelighed vi kalder livet på godt og ondt.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
26. januar 2018
Musik info
Genre: melodisk indierock og pop

Distributør: Target Group
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
1945
Spilleperiode 27. feb - 14. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar
ANNA WALK WITH ME
Spilleperiode 4. mar - 18. mar