I DAG:
MUSIK

Ronny Morris

18. januar 2013
ALBUMMET KAN DOWNLOADES FRA NETTET

Efter i en årrække at have fået brugt sin musik i kendte tv-serier og film, er danske RONNY MORRIS endelig klar til at udsende sit debutalbum ”Sweet Silence”.

Med ”Sweet Silence” giver RONNY MORRIS’ eget pladeselskab Morris Music i samarbejde med Target Distribution donationer til miljøorganisationen Carbon Neutral, der støtter projekter skabt med det simple formål at nedbringe drivhusgasser, der bl.a. skabes af produktionen og distributionen af albummet.

"Det er klart, at vi med vores planets usikre fremtid, som snart efterlades til vores børn, er nødt til at gøre alt, hvad vi kan,"siger RONNY MORRIS. "Jeg føler, at vi er nødt til at gøre alt, hvad der står i vores magt, i forsøget på at gøre hele verden så kulstof-neutral som mulig, hvis ikke helt kulstof-fri."

RONNY MORRIS er den første danske kunstner til at indgå et samarbejde med Carbon Neutral, men organisationen nyder stor anerkendelse og opmærksomhed andre steder i branchen. På listen over verdensnavne, der allerede har samarbejdet med Carbon Neutral kan nævnes Coldplay, Rolling Stones og Pink Floyd

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
25. januar 2013
Musik info
”Sweet Silence” er produceret af svenske Adam Kviman, der også er kendt for sit arbejde med kunstnere såsom Eagle Eye Cherry og Jewel. Albummet er endvidere mixet af Steve Thompson, der også kan skrive Guns N’ Roses, Korn og David Bowie på sit CV.
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
RÆDSEL
Spilleperiode 21. feb - 21. mar
FORBRYDELSE OG STRAF
Spilleperiode 12. feb - 29. feb
DIT LORTE MIT SHOW
Spilleperiode 15. feb - 7. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb