I DAG:
MUSIK

Ama'r

29. januar 2017
KAN DOWNLOADES OG STREAMES

Tilbage efter næsten 30 år fra musikken

I årene der er gået, har han levet et tilbagetrukket liv i sit atelier, hvor han har lagt al sin sjæl og kreativitet i sine kendte og farverige malerier og skulpturer. Men dér, mellem pensler, farver og ler, har Leif genfundet lysten til musikken. Trommesæt, guitar, klaver og harmonika har været inden for rækkevidde og i pauserne mellem arbejdet med billederne og de mange udstillinger, er et nyt album blevet til.

-Jeg har savnet publikum og den spontane reaktion, siger Leif Sylvester om baggrunden for at være tilbage i musikken efter 30 år.

-For et par år siden sad jeg sammen med nogle venner og lavede ”en øver”. Vi lagde musik på nogle digte, jeg havde skrevet – og det fungerede sgu meget godt. Det var dér, den eftermiddag, jeg fik lyst til at vende tilbage til musikken igen.

Sådan siger Leif Sylvester om sit nye album. I næsten 30 år har han ikke spillet musik, offentligt, men i sit atelier i Asserbo, har der altid været piano, guitar og trommer inden for rækkevidde.

Leif Sylvester har altid været skarp til at vinkle hverdagens små og store situationer i sine tekster og iørefaldende musik. Og nu gør han det igen – og i godt selskab. Til lejligheden har nemlig samlet et nyt orkester: Leif Sylvester Family and Friends – og det nye album ”Ama’r” er nu klart.

-Jeg har jo ikke levet 30 år i total ensomhed. Men det er ensomt at male billeder – og det skal det også være. Det kræver ro og koncentration. Men når jeg har været færdig med et billede, ligger pensel og klud fra mig og vender mig om, så er der ingen der klapper. Der er ingen. Bare stilhed. Jeg har savnet et publikum, den kontante afregning og spontane reaktion man får, når man spiller musik. Og det håber jeg at få igen, når vi skal på landevejen med bandet LEIF SYLVESTER FAMILY & FRIENDS og spille musik fra det nye album AMA’R”.

Titlen "Ama'r" refererer til flere af sangene på albummet, der omhandler hans barndom på Amager.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
3. februar 2017
Musik info
Kunstner: Leif Sylvester Familiy and Friends
Udgives på: Target Records

 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
RÆDSEL
Spilleperiode 21. feb - 21. mar
FORBRYDELSE OG STRAF
Spilleperiode 12. feb - 29. feb
DIT LORTE MIT SHOW
Spilleperiode 15. feb - 7. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb