I DAG:
MUSIK

JULEKONCERT MED LUFTENS HELTE

10. december 2018
KAN OPLEVES I AARHUS

Lørdag den 15. december spreder Luftens Helte julemagi over Aarhus, na°r de spiller i det store og smukke kulturhus, Hermans, i Tivoli Friheden.

Luftens Helte er et 18-mand stort band, der har specialiseret sig i at spille den fantastiske musik fra Disneys magiske univers. Det er det eneste band i verden af sin art!
Til denne koncert vil du opleve et helt unikt show, der tager dig med pa° en rejse gennem musikken fra bl.a. Disneys Juleshow til Skønheden og Udyret, Løvernes Konge, Herkules og Tarzan – og helt op til de nyeste hits fra film som Frost og Vaiana.

Luftens Helte har spillet for fulde huse over hele landet og leverer en energisk, nostalgisk og fortryllende koncertoplevelse hver gang. Der er garanteret fest og magi for alle og enhver, na°r Luftens Helte ga°r pa° scenen.

Info om Luftens Helte:
Bandet har eksisteret i mere end 4 a°r og har allerede præsteret at spille flere udsolgte koncerter i ba°de Stakladen og VoxHall i Aarhus og samle 2000 mennesker til studiestartsfest i 2016. Derudover har de spillet flere succesfulde koncerter rundt om i landet – blandt andet i København, Esbjerg, Ikast og i Nordjylland og Vestjylland. For at kunne skabe den store ’Disney-sound’ tæller bandet en stor blæsersektion med trompeter, basuner, horn, saxofoner, tværfløjte og klarinet samt en marimba og to violinister foruden rytmesektion med keyboards, bas, trommer og guitar. Hele bandet føres an af tre forsangere, der udfylder karakterernes forskellige roller.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
15. december 2018
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
PRINSEN AF EGYPTEN
Spilleperiode 19. jun - 21. jul
STOR STÅHEJ FOR INGENTING
Spilleperiode 31. maj - 22. jun
SUPER CRASH
Opleves fra 13. apr - 28. jul
FUCK JER! JEG RAPPER BEDRE
Udgivelsesdato 14. jun