I DAG:
SCENE

Gummi T

16. august 2016
KAN OPLEVES PÅ AALBORG TEATER
OBS! Til kulturkonger: vær opmærksom på datoerne. Der er kulturkongebilletter til både d. 28. januar og d. 22. februar, men en teknisk fejl gør, at d. 28. januar ikke vises på ønskelisten - vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt (skrivende stund: d. 9. januar kl. 10)

Lille, utilstrækkelig, og i det hele taget håbløs
Ivan Olsen er en helt almindelig dreng. Han tror bare ikke rigtig, at han kan noget. Han læser ikke så godt, men til gengæld får han buksevand. Hans far er blevet lidt sær, efter Ivans mor har forladt dem. Ivans far vil være coach, og Ivan skal være hans første klient. Han skal blive til et rigtigt mandfolk – en Tarzan. Men Ivan har ikke så store muskler, og hans far kalder ham skuffet for en gummi-Tarzan. Men i skolen er der også Lotte, og hun mobber aldrig Ivan. Hun smiler altid, når hun ser på ham. Og en dag kommer der en heks, som opfylder ønsker. Nu bliver Ivan bedst til alt. Alle elsker ham, men Lotte smiler ikke til ham mere. Hun kunne bedre li’ ham sådan, som han var før. Nu står Ivan med et valg: Skal han holde fast i sine enorme heksekræfter, eller er han egentlig god nok, som han er?

Forestillingen bygger på Ole Lund Kirkegaards fantasifulde og elskede børnebog og på Michael W. Horstens manuskript til animationsfilmen ”Gummi T” fra 2012. Vi laver manuskriptet til denne helt nye version sammen med Odense Teater.

Gummi T anbefales til børn fra 5 år.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
26. jan 2017 - 18. mar 2017
Scene info
Medvirkende: Caspar Juel Berg, Allan Helge Jensen, Nikolaj Bjørn-Andersen, Marion Reuter, Merete Mærkedahl, Steffen Berenthz Eriksen, Thomas Findval Sølvskov

Forfatter: Ole Lund Kirkegaard
Instruktør: Minna Johannesson
Scenograf: Sir Grand Lear v. Ingvild Rømo Grande og Lea Burrows
Koreograf Martin Coops
Lysdesigner Kasper Daugberg
Lyddesigner Emil Bøll
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
LAZARUS
Spilleperiode 1. jan
A CLOCKWORK ORANGE
Spilleperiode 25. feb - 4. mar
KOOL KOOL KINA
Spilleperiode 22. feb - 7. mar
DØDSBO PÅ PLEJEMARKEN
Spilleperiode 27. jan - 15. mar