I DAG:
SCENE

Mørke

23. marts 2012
KAN OPLEVES PÅ FREDERIKSBERGSCENEN I KØBENHAVN

Har du oplevet at mennesker og steder du kender, forvrænges og verden langsomt forvandler sig til en gyser, du ikke kan slippe ud af – en gyser med sine helt egne irrationelle regler, du ikke kan finde rundt i?
Hvad gør man, når man ikke længere ved hvad der er virkeligt og hvad der er drøm? Hvad gør man, når man ikke længere kan stole på det, man tror man oplever..?
MØRKE er en gyser med sine helt egne irrationelle regler, du aldrig vil kunne finde vej i.
Den normale verden set gennem en abstrakt, abnorm optik. En forestilling befolket af alternative virkeligheder og en hyldest til det unormale, vanviddet, det anderledes, det uforklarlige...

Forestillingen vil blive fortalt gennem en blanding af forskellige genrer som de gotiske eventyr fra brødrene Grimms grusomme fortællinger til La Fontaines dyrefabler, Lewis Carrols absurdisme og den magiske realisme hos Louis Borges, levende mareridt, tegneserier og klip fra film.
Forestillingen splitter den virkelighed, publikum sidder og ser på, op i flere lag af animationer, live videomanipulation, dukker, robotter mm.
MØRKE er en gyser om det vi ikke umiddelbart kan forstå, om angsten for at miste sig selv og sin forståelse af verden - og om at leve i det evigt uforudsigelige. med udgangspunkt i sammenstødet og misforholdene mellem det normale og det "unormale".

Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
24. mar 2012 - 21. apr 2012
Scene info
Skuespiller: Thomas Corneliussen
Instruktør: Tue Biering
Scenograf: Nicolaj Spangaa
Lysdesign: Andreas Buhl
Lyddesign: Janus Jensen
Komponister: Maja Romm & Mark Solborg
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
GANLØSE REVYEN 2022
Spilleperiode 12. jun - 26. aug
HVORFOR MIG?
Spilleperiode 8. okt - 6. nov
SUGAR
Spilleperiode 4. maj - 4. jun
DIVA
Spilleperiode 21. apr - 7. maj