I DAG:
SCENE

Ein bisschen Frieden

19. april 2015
KAN OPLEVES PÅ ÅLBORG TEATER STORE SCENE

Europa står ofte splittet. Men er der én ting, som kan samle os, er det Eurovisionens hæderkronede, udskældte og helt uimodståelige sangkonkurrence: det europæiske Melodi Grand Prix. I en hyldest til sangkonkurrencen fremfører vi en buket af de mest elskede numre gennem alle årene, med et særligt blik for Danmarks populære bidrag, og lader dem mødes på en campingplads et sted i Europa – med myg, træningsoveralls, grillpølser, forliste parforhold, delvis funktionelle familier, forbudte forelskelser og nabokrig i skøn forening.

Teamet bag Anne Linnet teaterkoncerten, Jeg er jo lige her, er tilbage med denne barske feel-good teaterkoncert med humor, fest og farver og ikke mindst et kreativt potpourri af sange, som du kender ud og ind, men som du ikke troede kunne synges og spilles på denne måde.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
29. apr 2015 - 13. jun 2015
Scene info
Instruktør>Minna Johannesson
Scenograf>Jonas Fly
Koreograf>Ronni Morgenstjerne
Kapelmester>Niels Søren Hansen
Medvirkende: Simon Mathew, Merete Mærkedahl, Özlem Saglanmak, Mads Rømer Brolin-Tani, Laura Kold, Malin Rømer Brolin-Tani, Mikkel Sandager, Allan Helge Jensen, Martin Bo Lindsten, Jørgen W. Larsen m.fl.
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
1945
Spilleperiode 27. feb - 14. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar
ANNA WALK WITH ME
Spilleperiode 4. mar - 18. mar