I DAG:
SCENE

FEJRING AF ET GODT MENNESKE

29. april 2019
KAN OPLEVES I ALLERØD

Gjorde jeg det rigtige?

Hun har rund fødselsdag og gemmer sig i skabet for at øve sin tale. Gæsterne ankommer, og festen udvikler sig uden sit naturlige midtpunkt. Men hun bliver hvor hun er. Der er noget som trænger sig på, hændelser fra fortiden som måske kun tåler at blive sagt højt i et skab. For hvem er det egentlig de fejrer? Ved de overhovedet hvem hun i virkeligheden er? Hvad vil det sige at være ”et godt menneske”? Kan man fortryde ikke at fortryde?

FEJRING AF ET GODT MENNESKE er en intim og personlig forestilling om “det gode menneske” som tugt og flugt. Om tiden der bare æder sig ind på én, uden at man kan stille noget op. Og mest af alt er det en forestilling om at være menneske på godt og ondt. For tingene er ikke altid så enkle som de ser ud. Nogle gange er frihed ikke til at skelne fra traume. Og nogle gange er vi allermest gode, når vi er allermest onde.

– – –

Forfatter Mathilde Walter Clark er optaget af “det gode menneske” i denne nye monolog, skrevet særligt til Mungo Parks ensemble-skuespiller, Marianne Mortensen, i anledning af Mariannes 35 års jubilæum som skuespiller. Forestillingen er samtidig Mathilde Walter Clarks debut som dramatiker.

FEJRING AF ET GODT MENNESKE er en historie som begynder i klædeskabet og fører os ud i verden og langt ned i fortidens hemmeligheder.


Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
10. maj 2019 - 22. maj 2019
Scene info
Skuespiller
Marianne Mortensen

Iscenesættelse
Kamilla Bach Mortensen

Dramatiker
Matilde Walter Clark

Scenograf
Mie Riis

Lysdesign
Mikkel Givskov Hansen

Lyddesign
Emil Bøll

Varighed
ca. 1 time og 30 minutter (uden pause)
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
GANLØSE REVYEN 2022
Spilleperiode 12. jun - 26. aug
HVORFOR MIG?
Spilleperiode 8. okt - 6. nov
SUGAR
Spilleperiode 4. maj - 4. jun
DIVA
Spilleperiode 21. apr - 7. maj