I DAG:
SCENE

Arternes oprindelse

7. juni 2013
KAN OPLEVES PÅ MUNGO PARK I ALLERØD og LYNGBY

Året er 1832. Et skib er på vej mod Galapagosøerne. I kaptajnens kahyt er en mands overvejelser i færd med at forandre verden.

Charles Darwin var 22 år, da han takkede ja til at holde Kaptajn FitzRoy med selskab på en jordomsejling. Undervejs indsamlede han eksemplarer af hidtil ukendte plante- og dyrearter og gjorde grundige notater om de nye opdagelser. I løbet af den næsten fem år lange rejse udviklede han teorien om arternes oprindelse. Fundene, som han gjorde undervejs, kolliderede med den bibelske fortælling om verdens skabelse og mange højlydte diskussioner i kaptajnens kahyt varslede den modstand, han senere skulle møde.

Mungo Park har gennem de sidste år haft flere gæstespilsbesøg af Jo Strømgren Kompani, hvilket har udviklet sig til et kunstnerisk samarbejde i form af en fælles produktion. Jo Strømgren instruerer, Mungo Park producerer og det er tre mandlige skuespillere fra Mungo Parks ensemble, som belyser evolutionsteorien med lige dele fakta og fiktion. Jo Strømgren har etableret sig internationalt med sine produktioner i skæringspunktet mellem dans og teater og et sted, hvor absurde og humoristiske situationer altid står centralt.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
1. aug 2013 - 11. sep 2013
Scene info
Instruktør og scenograf: Jo Strømgren
Instruktørkonsulent: Nukaka Coster-Waldau
Kostumier og rekvisitør: Katrine Bunton
Medvirkende: Anders Budde Christensen, Peter Christoffersen, Nicolai Jandorf
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
GANLØSE REVYEN 2022
Spilleperiode 12. jun - 26. aug
HVORFOR MIG?
Spilleperiode 8. okt - 6. nov
SUGAR
Spilleperiode 4. maj - 4. jun
DIVA
Spilleperiode 21. apr - 7. maj