I DAG:
SCENE

RYGEREN

22. maj 2021
KAN OPLEVES I KØBENHAVN S

En voksen forestilling i mørke.

For at begrænse de sundhedsskadelige og økonomiske konsekvenser af tobaksrygning er det i fremtidens samfund påbudt ved lov, at alle mennesker skal have indopereret kunstige lunger. Tobaksrygere er en saga blot, på nær vores hovedperson Paulus, som elsker at ryge og derfor er udeblevet fra den obligatoriske lungetransplantation.

I sin kælder har Paulus lavet et rum med vægge af plastik, som er tapet sammen for at holde røgen inde, så han ikke bliver opdaget af ordensmagten. Han ryger i en hjemmelavet glasboks. Han går gennem sin sluse, skifter til sit yndlingsrygetøj og sætter sig i sin favoritstol. Dér pulser han ind i en tragt, hvor røgen suges ind i en maskine, som gør, at han kan ryge den samme røg flere gange.

Eftersøgt af ordensmagten og Lægeforbundet flygter Paulus til Amazonas' regnskov for at opspore et urfolk, som har holdt sig ud af civilisationen i mange år, og som lever i selvforsynende og velfungerende samfund. Paulus bliver forelsket i en af kvinderne og "overtaler" hende til at tage med sig hjem. Derhjemme står Paulus over for dilemmaet: Tobaksrøg eller…?
Facts
Gennemsnit vurdering:
Ikke vurderet
Spilleperiode:
28. maj 2021 - 1. maj 2021
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
Twain Walking
Udgivelsesdato 12. apr
Vi maler byen rød: The musical
Spilleperiode 4. apr - 27. apr
Sangen om Oda og Anton
Spilleperiode 7. feb - 8. feb
Waiting Places
Spilleperiode 10. feb - 9. mar