I DAG:
SCENE

EN AFTEN MED ANDEN

28. november 2018
KAN OPLEVS I KALMPENBORG

Oplev selveste Anden på Bakken, når TELTET på Bakken byder indenfor til et fantastisk show i de hyggelige og intime rammer.

Anden på Bakken
Anders Matthesens 25-års jubilæumsshow "Anden 25" solgte over 80.000 billetter og fyldte Royal Arena og Jyske Bank Boxen. Nu er anden tilbage i den intime atmosfære, når han med sit stand-up set indtager TELTET på Bakken - allerede fra den 30. november 2018.

Fantastisk stand-up i intime rammer
Her er kun én scene, én mikrofon og Anden selv, der byder på stand-up i sin rene form udviklet gennem de seneste tre år; både nyt og gammelt, dele af stand-up rutinerne fra jubilæumsshowet samt alt det, der ikke kom med. Der er garanti for gode grin, sjove fortællinger og fantastisk stemning i teltet.

Teltet på Bakken
Det traditionsrige telt på Dyrehavsbakken har siden 1935 været hjemsted for Danmarks største revy, Cirkusrevyen. Nu slår TELTET på Bakken imidlertid også dørene op for andre forestillinger, shows, musicals mv. TELTET på Bakken åbner allerede op til Jul på Bakken, når Anders Matthesen kan opleves i de hyggelige rammer. I vinteren 2019 bydes der velkommen til Ørkenens Sønner, som i perioden 31. oktober - 21. december 2019 opfører deres show 'En fez i en hornlygte'. I efterårsferien 2018 opførte Mastodonterne 'Askepot' som familiemusical til stor fornøjelse for både voksne og børn. Cirkusrevyen vil naturligvis fortsætte med at spille i TELTET. I 2019 er spilleperioden fra den 23. maj til den 31. august.

Det er blandt andet den forlængede åbningssæson på Bakken, der gør det muligt at åbne teltet for forestillinger uden for den sædvanlige spilleperiode for Cirkusrevyen.

Velkommen i TELTET på Bakken.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
30. nov 2018 - 9. dec 2018
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
GANLØSE REVYEN 2022
Spilleperiode 12. jun - 26. aug
HVORFOR MIG?
Spilleperiode 8. okt - 6. nov
SUGAR
Spilleperiode 4. maj - 4. jun
DIVA
Spilleperiode 21. apr - 7. maj