I DAG:
SCENE

ILT

17. februar 2022
KAN OPLEVES I VALBY

Forestillingen sætter spørgsmålstegn ved det eksistentielle, hvordan man kan leve sit liv optimalt med god samvittighed og en tro på fremtiden

Et yngre kærestepar er i tvivl, om de skal have et barn eller ej. Hvis de tænker for meget, kommer det aldrig til at ske, og hvis de ikke tænker sig godt om, kan det måske få katastrofale følger. I hæsblæsende tempo veksler gnistrende dialog og afvæbnende humor med rørende indsigt i nogle af livets store spørgsmål. Kan man tage klimaudfordringen seriøst og stadig leve sit liv optimalt? Hvad går i givet fald først i stykker? Planeten eller parforholdet? Kan vi tage vores ansvar for kloden for seriøst?

Teater Next har erhvervet sig rettighederne til det internationale og højaktuelle succes-stykke fra London. Forestillingen har bl.a. vundet prisen for “Best New Play” i London. Denne danske produktion bliver instrueret at Simon K. Boberg, som bl.a. har stået bag teatersucceserne GRÆSHOPPER på Det Kongelige Teater, MACBETH på Odense Teater og LORT på Husets Teater.

ILT er iscenesat af en af Simon K. Boberg, og forestillingen er skrevet af den prisbelønnede engelske dramatiker Duncan Macmillan.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
23. feb 2022 - 26. feb 2022
Scene info
Målgruppe: 16+

Medvirkende: Marie Tourell Søderberg og Christian Bergman
Instruktør: Simon K. Boberg
Forfatter: Duncan Macmillan

Gæstespil af Teater NEXT

Præsenteres i samarbejde med Det Mobile Teater.
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
Twain Walking
Udgivelsesdato 12. apr
Vi maler byen rød: The musical
Spilleperiode 4. apr - 27. apr
Sangen om Oda og Anton
Spilleperiode 7. feb - 8. feb
Waiting Places
Spilleperiode 10. feb - 9. mar