I DAG:
SCENE

Bustin Jieber har brug for en pause

5. marts 2018
KAN OPLEVES I KØBENHAVN

"My life is a movie and everyone's watching"
Justin Bieber står på scenen. Musikken pumper omkring ham, men Justin Bieber hverken danser eller synger. Han ligner en, der gerne vil langt væk. Ud på en øde ø, hvor han kan hvile sig og cykle nogle ture. Pigerne skriger. Men de hører ikke, hvad Justin siger.
?
’Bustin Jieber har brug for en pause’ handler om Caroline og Fanny, der mødes omkring fanklubben Den Officielle Danske Klub for Justin Drew Biebers Ve og Vel på Sjælland og Øerne. Pigerne har store visioner for fanklubben. De vil lave en tributekoncert for Justin Bieber, som skal overgå alt, hvad nogen fangruppe nogensinde har lavet. For hvis man gerne vil frem her i verden, må man arbejde hårdt. Og de har jo ligeså mange timer til rådighed i døgnet som Justin.

Sideløbende med pigernes historie fortælles historien om Justin Drew Bieber; drengen, der som fjortenårig blev opdaget på youtube og som hele verden kigger på og alle har en mening om.

Mens pigerne arbejder dedikeret for at stable en hyldest til Bieber på benene, indser de langsomt, at deres idol er på dybt vand. Han er ikke længere til stede. Justin Bieber er træt. Justin Bieber er nødt til at forstå, at det er i orden at tage en pause.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
6. mar 2018 - 7. mar 2018
Scene info
Idé: teater [døgdi]
Tekst: Josephine Eusebius
Instruktion: Nicolai Nyholm
Medvirkende: Ida Lund & Mathilde Eusebius
Scenograf: Cæcilie Telling
Lyddesign: Anja Tietze Lahrmann

For de 11-16-årige
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun