I DAG:
SCENE

Det der er tilbage

25. april 2017
KAN OPLEVES I KØBENHAVN

Hvordan taler man om døden? Og hvad er der tilbage, når man har mistet en af sine kære? Svarene på de svære spørgsmål giver teaterkompagniet GLiMT et bud på i forestillingen ”Det der er tilbage”, som spiller i kirkerummet på det tidligere Sankt Elisabeths Hospital, Kbh. S

”Det der er tilbage” er en anderledes teateroplevelse, som udforsker det der er tilbage efter nogen, der stod en nær, er gået bort. Danser Annika Kompart og operasangerinde Johanne Højlund tager publikum med på en intim rejse gennem en sanselig tunnel hæklet og strikket sammen af et livs efterladenskaber; objekter, lyde, dufte, alle de små detaljer, der til sammen skaber fornemmelsen af en tilstedeværelse, en skygge, der endnu kastes af den person, der ikke længere lever.

Sammen går vi gennem en tunnel strikket sammen af et livs efterladenskaber, og vi oplever på egen krop kærligheden for den person der er gået bort, og længslen, og tabet. Og måske kommer vi til at tænke på nogen vi selv har mistet, og på det der er tilbage af dem.

OBS! Forestillingen spiller i hospitalets gamle kirkesal, som ligger på 3. sal – vær opmærksom på at der er trapper op til spillestedet, og at der ikke er publikumssæder til forestillingen – publikum går gennem dele af forestillingen, og man får mulighed for at sætte sig periodisk.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Spilleperiode:
20. apr 2017 - 11. maj 2017
Scene info
Ide, instruktion og scenografi: Camila Sarrazin
Komponist: Hanne Raffnsøe
Danser: Annika Kompart
Operasanger: Johanne Højlund
Tekniker og performer: Karl Sørensen
Lysdesign-konsulent: Mogens Kjempff
Producent: Jonas Schou Hansen
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
GANLØSE REVYEN 2022
Spilleperiode 12. jun - 26. aug
HVORFOR MIG?
Spilleperiode 8. okt - 6. nov
SUGAR
Spilleperiode 4. maj - 4. jun
DIVA
Spilleperiode 21. apr - 7. maj